Entradas

Mostrando entradas de 2019

L’experiència de l’Hospital Sant Joan de Déu

Imagen
Hola amics dels animals! En la ultima entrada al blog, vaig ensenyar-vos el CTAC un centre de teràpies que també treballaven en diversos hospitals de Barcelona. A continuació s'exposa a valoració que ha fet un dels hospitals a la intervenció del CTAC en el seu centre hospitalari.  Des de fa tres anys, l’Hospital Sant Joan de Déu utilitza les intervencions assistides amb animals com una eina terapèutica més al servei dels professionals clínics que la soliciten. Els aspectes en què més intervenen aquestes teràpies són la conducció de les emocions del nen  (sobretot, la por) i la motivació en processos de malaltia llargs. La inclusió d’aquest tipus d’intervencions a l’hospital ha estat possible gràcies a diversos factors: 1.  Comptar amb  professionals molt experimentats en l’ensinistrament caní  i amb una llarga trajectòria en la utilització de gossos com a eina terapèutica. En el nostre cas, es tracta del  CTAC (Centre de Teràpies Assistides amb Cans) , que aporta profe

El grupo CTAC

Imagen
Avui he buscat informació de centres que treballin amb teràpies assistides amb animals.  i hem descobert el grupo CTAC . Un grup que utilitza els gossos per dur a terme terapies asistides ab animals en els seus dos centres de catalunya, un  a girona i l'altre a barcelona, o bé es mobilitzen a alguns hospital per dur a terme allà la seva acció socioeducativa. 

Reprenem la investigació

Imagen
Hola de nou amics dels animals, reprenem la investigació. Ens aquest dies un dels participants en la investigación que va tenir lloc ara farà dos anys, rependra la investigació, el seu objectiu és ampliar información, afegir nous resultats, explicar noves tendencies en les Terapies assistides amb animals. En definitiva, mostrarvos com les TAA van evolucionan i aquest camp cada cop agafa més força. Us animo, ha que estigueu atents durant aquest dies. Això pot ser molt interesant.