Plantejament de la investigació

L'elecció d'aquest tema sorgeix en el moment en què coneixem l'existència de les Teràpies Assistides amb Animals però que no tenen una forta repercussió en l'àmbit social. Creiem que era important donar-les a conèixer a tothom, tant als que podien presentar algun tipus de diversitat funcional com els que no, ja que creiem que és necessari mostrar formes alternatives que promouen la millora de la salut de les persones.
D'altra banda també ens semblava molt interessant conèixer la feina que es realitza en aquestes teràpies i poder saber el nivell de repercussió de l'acció socioeducativa i de la socialització de les persones més vulnerables.
En general, volíem mostrar com funcionen les Teràpies Assistides amb Animals, qui hi pot assistir i quins resultats tenen.

Així doncs, aquest treball perseguia 4 objectius que donaven sentit a aquesta investigación. En aquetsa reformulació del treball  m’agradaria canviar alguns objectius per tal de enfocar la investigación cap a una altre direcció. Auesta nova direccó no s'allunya gaire de la investigació anterior pero ens permet veure els nous avanços que hi ha hagut en aquest camp.  Aquest nous objectius són els següents:

·        --  Conèixer les teràpia assistida amb animals de forma més àmplia.
·        --  Concretar quins són els animals amb els que és pot fer TAA
·        --  Determinar quin coneixement social hi ha sobre les TAA.
·        --  Fomentar l’interès d’aquestes teràpies a traves de les Eines TIC.

Amb aquest nou objectius crec que puc reprendre aquest blog amb información actualizada sobre aquest camp tan interesant com és le teràpies assistides amb animals.
Resultado de imaxes para terapies assistidas con aniales



Comentarios