Continuem amb la recerca!

Hola amic dels animals,

Durant aquesta quinzena hem realitzat l'apartat de metodologia del treball. Hem decidit fer una enquesta, la qual passarem a la població jove de Lleida, per saber quins coneixements tenen sobre les Teràpies Assistides amb Animals.

Creiem que és important dur a terme aquestes enquestes perquè així podem saber, de forma més directa, que és el que en pensen els joves i si han rebut molta o poca informació sobre aquest tema.

Pensem que és important incidir en aquestes edats, ja que ens interessa que cada vegada més es coneguin aquestes teràpies i en edats més primerenques.

D'altra banda, també hem ampliat el marc teòric a partir de la recerca dels beneficis de les Teràpies Assistides amb animals per a les persones amb patologies de salut mental.

Hem pogut veure que els beneficis es produeixen a partir de tres nivells, que són el físic, el psicològic i el social. Són tres aspectes importants i interrelacionats entre si que afavoreixen al benestar de la persona.

A continuació, ús deixarem un vídeo que ens mostra una sessió d'equinoteràpia amb una nena que presenta signes d'autisme. En el transcurs del vídeo, podem observar les diverses sessions que es duen a terme amb aquesta nena, i, per tant, el que es treballa.





Us adjuntem l'enllaç de l'enquesta perquè la pogueu contestar! Enquesta sobre les Teràpies Assistides amb Animals

Bup bup, ens veiem en dues setmanes! Miau miau.




Comentarios