Comencem a inverstigar!! No t'ho perdis.

Hola amics dels animals,

Durant aquestes dues setmanes hem estat fent el marc teòric. Hem buscat informació diversa sobre les Teràpies Assistides amb Animals per a persones amb patologies de salut mental. Aquestes teràpies són una solució innovadora, divertida i curiosa a les teràpies assistides convencionals.

Hem descobert que aquestes teràpies s'originen a l'època dels egipcis. Segur que a tu, estimat lector, també et sorprèn. També hem observat que es produeixen a partir d'observar una interacció positiva entre animal i persona. 

Seguint amb el marc teòric hem buscat les diverses tipologies d'animals que realitzen les teràpies i les seves característiques. No us creureu que hem trobat... nosaltres ens hem quedat bocabadats! Hem trobat que no només els gossos i els cavalls, com ens pensàvem, poden servir per desenvolupar aquestes teràpies. Cada animal pot desenvolupar una teràpia o satisfer una necessitat concreta. Ens ha semblat molt interessant, segur que a tu també, estimat lector. 

Finalment volem acabar aquesta entrada especificant quins són els àmbits on ens poden ajudar els nostres grans amics, els quals són a nivell comunicatiu, socioafectiu, sensorial i psicomotriu. Si vols saber més coses sobre com ens ajuden, no dubtis en consultar el nostre marc teòric. I si ets un gran interessat sobre el tema que investiguem no t'ho pensis més, fes clic a subscriure's i rebràs informació de cada entrada amb tot el que vols saber. 


Bup bup, ens veiem en dues setmanes! miau miau. 


Comentarios

  1. Molt interessant i molt bona ides fer difusió dels beneficis de les relacions entre humans i animals, segur q ajuda a més d'una persona

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Helena, pròximament continuarem publicant més coses que esperem que siguin del teu interès!

      Eliminar
  2. M'encanta la idea de les teràpies amb gossos, molt interesant!

    ResponderEliminar
  3. es molt interessant aquest tipus de terapia ajuda a millorar l'autoestima de les persones

    ResponderEliminar

Publicar un comentario