Gràcies amics dels animals


Hola amics dels animals,

En aquesta entrada us volem fer arribar que ja hem finalitzat el nostre treball d'investigació sobre les Teràpies Assistides amb Animals per a persones amb diversitat funcional, per tant podrem extreure les conclusions a les quals hem arribat el nostre equip, gràcies a la investigació profunda que hem realitzat i també gràcies a la vostra col·laboració.

Primerament hem de dir que ens ha semblat un tema molt i molt interessant del qual opinen que hi hauria d'haver més accessibilitat en aquest tipus de teràpies i un major coneixement d'elles. Creiem que les nostres expectatives respecte a aquesta investigació ha estat assolida tal com volíem però també hem de dir que ens quedem amb les ganes de seguir investigant i publicant en aquest meravellós blog.

Des del nostre punt de vista creiem que hem assolit els objectius que havíem concretat al principi d'aquesta investigació i estem molt contents amb els resultats obtinguts.

Ens alegrem saber que la majoria de la població de Lleida és conscient de l'existència d'aquest tipus de teràpia, sobretot pel que fa a les dones i ens sorprèn la idea que la majoria de la gent cregui que el gos i el cavall siguin els animals més utilitzats però ho siguin els dofins i que en uns percentatges més petits es troben gats, lleons marins conills i animals de granja. També hem pogut observar que hi ha una consciència que es treballa amb les TAA ressaltant els estímuls multisensorials i els vincles, per altra banda hi ha hagut una petita davallada en la confiança del treball en els temes de memòria i aprenentatge.

Doncs bé, moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta investigació, ja que sense vosaltres no hagués sigut tan profitosa.

Bup bup, fins una altra amics dels animals! Miau Miau

Comentarios

  1. Molt guai el treball, m'ha encantat com està estructurat i la informació que hi ha molt interesant!!

    ResponderEliminar
  2. Al col.legi públic Joan XIII de Les Borges Blanques fa molt temps que es treballa amb gossos a les aules USEE i n'estan molt contents. Els animals els fan la vida més fàcil, sense dubte!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Seria molt interessant poder veure com treballen! És una gran notícia per a nosaltres saber que aquest tipus de teràpies cada vegada estan més incorporades a l'educació. Moltes gràcies pel teu comentari i per visitar-nos.

      Eliminar

Publicar un comentario