Ja tenim els resultats

Hola amics dels animals,

En aquesta entrada volem fer referència a l’enquesta de la qual hem estat treballant durant aquesta quinzena i us volem mostrar els resultats que hem obtingut amb les vostres respostes. Cal tenir en compte que aquesta enquesta anava dirigida a la població jove de Lleida i consta de dotze preguntes obertes o tancades però senzilles i directes, que és el que ens interessa. En total, han realitzat l’enquesta quaranta-cinc persones i, en nom de tot el grup, us volem fer arribar el nostre agraïment cap a les persones que l’han realitzat, moltes gràcies!

Una de les dades més rellevants que hem pogut extreure de l’enquesta, és que trenta-quatre de les persones enquestades coneixen i saben què són les Teràpies Assistides amb Animals, en canvi els onze restants, no ho saben. És un bon resultat, ja que la majoria de les persones que han contestat l’enquesta saben quin és el concepte de TAA però a nosaltres ens agradaria que aquest tipus de teràpia tingués més ressò, a causa de que és una teràpia de la qual es pot obtenir uns grans beneficis, més dels que la gent arriba a pensar!

També hem volgut preguntar quin tipus d’animal creieu que s’utilitza en aquest tipus de teràpies i els animals més destacats han sigut el gos i el cavall, així que podem concloure que són els dos animals més coneguts en aquesta tipologia de teràpia. Després del gos i el cavall, els segueix amb un percentatge més petit el dofí, els animals de granja i el gat i, finalment amb menys votacions, el conill.

Aquí us hem fet un petit tast dels resultats de l’enquesta, us ha semblat interessant oi? Doncs què esteu esperant a anar a consultar la resta de resultats?


Bup bup, ens veiem en dues setmanes! Miau miau.

Comentarios

  1. Respuestas
    1. Moltes gràcies Mireia! Satisfetes de que t'hagi interessat!

      Eliminar
  2. Molt bon treball, m'ha fet reflexionar molt i m'ha aportat molt coneixement.
    Moltes gràcies.



    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ens agrada poder veure opinions així! Moltes gràcies.

      Eliminar

Publicar un comentario